miercuri, 25 februarie 2015

De cand...

...am primule? Nu stiu, ca anul trecut nu tin minte sa fi aparut asa ceva in zona aceea, dar acum, din pamantul ravasit de constructia gardului, au iesit victorioase cateva frunzulite de primule:


In concluzie, se aduga pe lista urgenta de treburi o curatenie in zona respectiva si realizarea unei protectii impotriva catelului demolator, mai ales ca in apropiere stiu ca trebuie sa rasara narcise si zambile.

2 comentarii:

  1. Ce frumos, daca ai si primule!
    "Catelul demolator" :) ce m-am amuzat. Si la mine ar trebui numai "zone de protectie" insa mer pe principiul "nu poate el demola cat pot eu planta" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine catelul sta numai in curte si gard nu exista acum ( ca anul trecut nu era nici ala tot) decat cel care imprejmuieste toata proprietatea. E fericirea lui sa-l lasam liber sa cerceteze toate baltoacele de noroi. De cate ori ploua el e ud tot si nu mai are culoarea neagra ci culoarea pamantului argilos. Anul trecut se balacea in santul meu de udat castravetii. Acum si-a descoperit si pasiunea pentru sapat asa ca sapa peste tot, mai ales unde e pamantul proaspat afanat. Si a mai descoperit ca poate sa ridice piciorul si acum tot testeaza pe tot ce prinde: gard, roata la masina, dar mai ales flori si pomi ceea ce e foarte daunator pentru plantele mele.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!