miercuri, 12 septembrie 2018

Revenire....

           ...sau mai bine zis o încercare de revenire pe blog. De ce încercare? Pentru că nici de data asta nu știu cât de mult o sa "mă țin" de acest lucru. Tot ce știu e ca va fi cu siguranță sporadic, poate uneori voi scrie mai des, poate uneori vor trece perioade mai mari de timp până ce voi scrie iar ceva.
           În timpul în care ”am lipsit” am descoperit câteva lucruri esențiale pentru mine sau despre mine. În primul rând că am interese diferite, hobby-uri, nu că nu aș fi știut până acum, dar am realizat că nu le pot ține separat așa cum am încercat făcând separat un blog pentru grădinărit și un altul pentru craft. Dorind să le țin active pe amândouă, am ajuns să nu mai am timp de ”realitate”, mai precis de craft pentru că grădina și-a cerut mereu tributul...dacă e ceva necesar sa faci în gradină, atunci trebuie sa faci la timp, altfel e degeaba, nu poți amâna. Așa ca am ajuns să tot amân pe altă dată craftul, până când nu mai aveam despre ce să vorbesc pe blog. Și așa am ajuns să pun ”pauza” pe un blog, și apoi pe un altul ca un adevărat lanț al slăbiciunilor.
         Apoi am realizat ca și hobby-urile mi se schimbă, acum ma pasionează mai mult craftul, ca apoi să îmi placă gătitul sau cititul ( chiar mi-am redescoperit pasiunea de a citit). Un blog pentru fiecare chiar nu merita, mai ales că știu sigur ca voi încerca să îmi fac timp pentru fiecare din ele. În fond toate împreună mă reprezintă, fac parte din mine și fiecare din ale ajunge la un moment dat să fie pe primul loc.
          Oarecum incorect spus pe primul loc, poate doar dacă mă refer la pasiunile mele, hobby-uri. Principalul motiv care ”m-a ținut” departe de calculator și implicit de bloguri l-au reprezentat copiii. Ei sunt pe primul loc in viața mea, implicit familia întreagă și așa vor rămâne și în viitor. Nu îmi place sa vorbesc despre ei prea mult, nu pe internet cel puțin, țin la intimitatea lor, nu vreau să ”îi expun” eu. O vor face ei dacă vor dori când vor fi destul de maturi sa poată lua o decizie în acest sens. 
         Ținând cont de tot ce am spus și nu numai, m-am decis să rămân, atât cât pot, la un singur blog care să le însumeze pe toate, cu o schimbare evidentă de nume. Și pentru că viața mie mi se pare mereu a fi un teren numai bun de explorat, descoperit, de cercetat, revendicat și tot ce mai doriți, ce nume ar putea fi mai bun decât ” Explorator prin viață”?
          În concluzie, bine v-am regăsit pe cei care mă urmăreau și au decis ca merită să ”aștepte” revenirea mea și bine v-am găsit pe cei noi care vor decide ca merită să ma urmărească așa sporadic cum probabil voi scrie.
            Toate cele bune tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va mulțumesc pentru vizită!