duminică, 7 august 2022

Delfin - goblen cu diamante - AV9

 


E primul goblen de acest fel pe care îl fac și deja m-am îndrăgostit de metodă. Are o ritmicitate în a așeza pietricică cu pietricică, o miscare lină, continuă ideala în a calma gândurile tumultoase.

Postarea participă și la Calendarul Recreativ Activități de vară

8 comentarii:

  1. Uau! Arata superb! E un fel de puzzle cu pietricele?
    Chiar ca e ideal pentru calmarea gandurilor tumultoase! As zice ca e un fel de... meditatie care are si un rezultat palpabil, imediat. 😊
    Spor in bine, Niko!
    Zile senine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-as asocia chiar cu un puzlle pentru ca nu trebuie sa sortezi si sa potrivesti elemente. Setul vine cu o diagrama colorata cu semne pe fiecare culuare si o legenda, ca la goblenul clasic. Doar ca in loc de fire pentru cusut ai pungulite cu pietricele. In loc de a coase musculite pe panza, lipesti pietricelel direct pe diagrama.

      Ștergere
  2. Imi place la nebunie metoda. Am folosit-o la cateva felicitari si am devenit fan. Si mi-au ramas destule pietricele asupra carora inca nu m-am hotarat. Arata superb delfinul. Nu am vazut imaginea pana acum.
    Stii ce am facut la final, dupa ce am terminat de lipit? Am pudrat putin sclipici, pentru ca erau micro portiuni lipicioase. Sper sa o inramezi, ca e frumoasa-frumoasa!
    Si mie mi s-a parut ca o forma de meditatie, ca si acul persan...
    Sa o pui la 'lumea subacvatica', ca si acolo ii e locul.
    O saptamana linistita, draga Niko!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca m-am gandit la asta, sa il pun la lumea subacvatica. Sigur o voi inrama, dar o duc la inramat ca o vrea domnisoara mea cea mare pe perete. De fapt era goblenul ei, dar mi-a permis mie sa-l fac cu conditia sa si-l puna pe perete.

      Ștergere
  3. Ce bine arată! Și mă gândesc acum că poate mi-ar plăcea și mie... să încerc și eu goblen adică, să-mi fie un soi de terapie pentru liniștirea gândurilor, dar să mă bucur apoi și de rezultatul finit....
    Te felicit, Niko, e tare frumos!! ❤️
    Zi de vineri cu multe bucurii îți doresc să ai! 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristina. E chiar placut si relaxant un astfel de goblen. Din punctul meu de vedere merita chiar daca e putin mai scump.

      Ștergere
  4. Ce frumos este!!! Si eu am tot vrut sa iau macar unul de curiozitate. Le stiu de ceva vreme (le tot vedeam pe Aliexpress...) - dar mereu am stat asa in dubii pentru ca nu stiam daca miros.
    Foarte frumos delfinasul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nou zic, pentru mine nu au miros. Vezi că le gpsesti și pe site-uri la noi, nu mai treuie să comanzi neapărat pe Ali. Pe acesta l-am comandat de pe Editura Diana (https://www.edituradiana.ro/arta-si-creatie-tablouri-cu-diamante/tablou-cu-diamante-delfinul-flipper-7910.html)

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!