Dacă ieri am cumpărat carne de porc, azi pe lista de lucru a fost pregatirea acesteia. Ne place să ne facem din timp bucate tradiționale din carne de porc. Pe lista noastră de preferinte intră cârnații, caltaboș, tobă, lebăr, slănină, carne la garniță ( la untură) - încă încerc să mă obișnuiesc cu cuvintele folosite în zona asta. Soțul a construit o afumătoare și unele le punem și la fum.
Zilele încep să fie din ce în ce mai scurte și la propriu și la figurat. Observ că nu prea mai am timp dimieata să scriu pe blog iar seara ...oboseala preia frâiele și nu prea îmi mai găsesc cuvintele.
Nu îți face griji cu oboseala. Cred că la toată lumea e așa. Parcă intră zilele noastre în sac. dar important e să rămânem cu bucuria.
RăspundețiȘtergereCred ca, in perioada asta, oboseala preia fraiele la toata lumea...
RăspundețiȘtergere